WAT BIEDEN WIJ ONZE KANDIDATEN

Wij zijn een vertrouwenspartner
Wij nemen werkelijk de tijd voor de gesprekken met onze kandidaten. Zij nemen ons in vertrouwen door met ons in gesprek te gaan en wij zullen dat vertrouwen nooit schaden. Dit betekent, dat wij nooit de gegevens van een kandidaat aan een opdrachtgever voorleggen zonder dat de kandidaat daarvan op de hoogte is en daarvoor zijn/haar goedkeuring heeft gegeven.

Wij denken mee
Voor de kandidaten geldt, evenals voor de opdrachtgevers, dat wij voor hen het beste zoeken. Daarom trachten wij gedurende ieder gesprek zo goed mogelijk uit te vinden waar hun ambities liggen. Wij nemen de standpunten van onze kandidaten serieus en helpen hen graag met een loopbaanadvies. Ook wanneer zij om wat voor reden dan ook op dat moment liever niet overstappen naar een andere functie, kan een kennismakingsgesprek zinvol zijn.

Wij spreken dan ook regelmatig mensen die niet concreet op zoek zijn naar een nieuwe baan, maar die op zijn minst een latente interesse hebben voor vacatures die aansluiten bij hun capaciteiten en ambities. Via ons blijven zij daarvan op de hoogte.

Meer weten?