LOOPBAANCOACHING

Door de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt moeten veel mensen zich bezinnen op de verdere loopbaan. Ambities en capaciteiten kunnen uit de pas lopen met de huidige functie, waardoor het noodzakelijk of belangrijk is een nieuwe koers te bepalen ten aanzien van uw toekomst. Loopbaancoaching kan dan nieuwe inzichten geven.

Loopbaancoaching past naar ons idee uitstekend naast onze dienstverlening Werving & Selectie/Executive Search. Op een nuchtere manier kunnen wij tijd, rust en ruimte bieden aan iedereen die vragen heeft over zijn of haar loopbaan.

Jet Vugts werkt al geruime tijd bij Frima Search & Selection. Zij is psychologe en heeft een opleiding gevolgd tot loopbaancoach. Zij is lid van het NOLOC. Met een betrokken, analytische en integere instelling pakt zij graag samen met u het loopbaantraject aan. Daarbij is het doel de balans op te maken: belemmeringen binnen uw loopbaan op te sporen en deze te analyseren en zo mogelijk te overwinnen. Maar ook om kwaliteiten te ontdekken en (verder) te ontwikkelen. Dit, om uiteindelijk met een positief en werkbaar perspectief de loopbaan voort te zetten.

Meer weten?