VACATURES

Wij hebben een continue stroom aan vacatures, zowel op bancair, financieel en juridisch gebied. Indien u op zoek bent naar een andere baan, of u zich wilt (her)oriŽnteren op de arbeidsmarkt, staan wij graag open voor een kennismakingsgesprek. Uiteraard gaan wij daarbij zeer discreet te werk.

Het soort functies dat wij regelmatig in portefeuille hebben zijn banen in de bovengenoemde sectoren vanaf een middle management niveau tot CFO, MD- functies of vergelijkbaar, afhankelijk van de bedrijfstak.

Voor onze opdrachtgevers vervullen wij zeer uiteenlopenende vacatures en het zou te ver voeren om deze allen op de site te vermelden. Wij volstaan met het geven van een selectie van onze vaste opdrachtgevers en een omschrijving van de meest voorkomende posities.

Opdrachtgevers: ABN-Amro Bank, Rabobank, GE Artesia Bank, NIBC, Deutsche Bank, Shell Finance, KPMG, Microsoft, Wessanen, VNU en Draka Holding.

Functies: (Senior) Account manager, Kantoor/ Regio directeur, Risk Manager, Financial Planner, Financial/ Business Controller, Financial/Business Analyst, Corporate Finance Specialist, Project Finance Specialist, Specialised Finance, Sales Capital Markets, Accountant, Fiscalist, Portfolio Manager, (Senior) Strateeg, Legal Counsel, Beleggingsadviseur, Quantitative Analyst.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze Consultants gespecialiseerd binnen uw vakgebied.