WIE WIJ ZIJN

Nuchter Nederlands bureau
FS&S is een Werving & Selectie en Executive Search bureau, dat zich heeft gespecialiseerd in financiŽle, juridische en bancaire functies.

Frima Search & Selection BV bestaat sinds 1996 en bouwt voort op een jarenlange ervaring, waarin we met een bewezen unieke aanpak succesvol zijn. Wij zijn een nuchter bureau, waarbinnen de consultants de ruimte hebben om op een persoonlijke manier invulling te geven aan de relatie met zowel onze opdrachtgevers als onze kandidaten. Ons werkgebied is voornamelijk de Nederlandse markt, ook al zijn verreweg de meeste van onze klanten grote internationale bedrijven en voeren wij geregeld grensoverschrijdende opdrachten uit.

Onze Consultants hebben tenminste 8 jaar ervaring opgedaan op hun vakgebied, binnen het bedrijfsleven of het bankwezen. Daarnaast hebben verscheidende collega's ervaring in W,S & ES opgedaan bij andere gerenommeerde bureau's.

Hoezo nuchter?
Consultants die bij Frima Search & Selection werken hebben gekozen voor een persoonlijke, meer mensgerichte aanpak. Dit doen wij door de 'poespas' en de 'franje' van ons vak af te knippen en onszelf toegankelijk op te stellen, zowel richting onze kandidaten als onze opdrachtgevers.